OVER stagiaires

Sinds de oprichting van Mallorcaworks hebben meer dan 500 studenten genoten van een fantastische stage.

Wij vinden de perfecte match voor u!

AMBITIEUZE STAGIAIRES

Wij koppelen uw bedrijf aan ambitieuze stagiaires van het vereiste en gewenste niveau en doen een voorselectie voor u

TALEN

Nederlandse studenten spreken meestal goed hun talen, ze spreken allemaal Engels, begrijpen Duits en hebben vaak Spaanse of Franse lessen gehad op school.

STAGEPERIODE

Een stageperiode heeft meestal een duur van minimaal 3 tot maximaal 6 maanden. Studenten zijn beschikbaar voor minimaal 32 en maximaal 40 uur per week.

24/7 ONDERSTEUNING

Mallorcaworks is er altijd om het bedrijf en de stagiaires te ondersteunen tijdens hun verblijf. We hebben een 24-uurs nooddienst en de studenten kunnen ons bereiken voor ondersteuning en informatie tijdens kantooruren.

MIN. LEEFTIJD VAN 18 JAAR

Alle studenten die zich aanmelden voor een stage in uw bedrijf zijn ouder dan 18 jaar en hebben alle documenten en papieren bij de hand die vereist zijn volgens de Spaanse arbeidswetgeving.

DIVERSE PROFIELEN EN ACHTERGRONDEN

Wij bieden stagiaires uit verschillende studierichtingen aan: Toerisme, vrije tijd en gastvrijheid, reizen, restaurant, keuken, faciliteiten, animatie, sport, marketing,…

SPAANSE LESSEN

De meeste studenten doen een intensieve cursus Spaans van 2 weken voor hun stage. = De meeste studenten volgen vooraf aan hun stage een intensieve cursus Spaans van 2 weken in Palma, zodat ze in ieder geval over een basis Spaans beschikken.

Geïnteresseerd in een samenwerking met ons?

Mallorcaworks

Wij begeleiden stagiairs van A tot Z: we zoeken een passend stagebedrijf, goede huisvesting en we regelen jouw transfer bij aankomst. Ook belangrijk: we helpen je met alle verplichte en noodzakelijke documenten voor jouw stage!

© 2020 Mallorcaworks