Over ons

Mallorcaworks is gespecialiseerd in het realiseren van stages op Mallorca voor Nederlandse studenten.

ONs VERHAAL

Mallorcaworks is in 2015 opgericht door Albertina Meuwissen. Sindsdien begeleidt Mallorcaworks met veel plezier en succes Nederlandse studenten die stage komen lopen op Mallorca. Onze aanpak is persoonlijk en transparant voor alle betrokken partijen.

Onze missie is om studenten en bedrijven bij elkaar te brengen. We stoppen niet voordat we de perfecte match hebben gevonden!

We begeleiden stagiaires van A tot Z: we zoeken een geschikt stagebedrijf, goede huisvesting en en we organiseren jouw transfer als je aankomt op het vliegveld. Daarnaast bieden we persoonlijke begeleiding tijdens je stage maar ook voor en na deze periode, de rest (werken en genieten) doe je zelf! Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Buiten deze uren kun je ons altijd bereiken in geval van nood. Kortom, alles in één pakket! De bedrijven waar Mallorcaworks mee werkt zijn erkende leerbedrijven met veel ervaring in het aanbieden van leuke en uitdagende stages voor Nederlandse studenten.

Albertina Meuwissen

ONs TEAM

Albertina Meuwissen

Albertina Meuwissen

Director

Ik ben Albertina, de trotse eigenaresse van Mallorcaworks. Sinds 2011 woon ik samen met mijn man Hay op het mooie Mallorca. Wanneer je naar Mallorca komt zal ik jouw eerste contactpunt zijn samen met Erna. We gaan jou van A tot Z begeleiden op het eiland. Anderen zullen mij beschrijven als een betrokken, betrouwbare en energieke vrouw met een ontzettend warm hart.

Erna Arbeider

Erna Arbeider

Coordinator

Mijn naam is Erna Arbeider, ik hoop jou te mogen begeleiden indien je kiest voor een stageplaats op het mooie Mallorca. Sinds 4 jaar woon ik op Mallorca, een onbekende op het eiland ben ik dus zeker niet! Ik spreek meerdere talen, waaronder Spaans. Ik vind het fantastisch om met jonge mensen te mogen werken die voor het eerst de beleving van hun leven gaan meemaken, hier wil ik graag bij ondersteunen.

Alissa van Kessel

Alissa van Kessel

Marketing Communication

Ik heet Alissa, voor mijn opleiding marketing en communicatie liep ik stage bij Mallorcaworks in 2017, sindsdien ben ik altijd betrokken gebleven. Ik neem voornamelijk de marketing en communicatie op me zoals bijvoorbeeld het promotiemateriaal. Als voormalig student weet ik goed wat studenten aanspreekt. Graag breng ik mijn enthousiasme over Mallorcaworks op jullie door middel van mijn functie.

Mallorcaworks

Wij begeleiden stagiairs van A tot Z: we zoeken een passend stagebedrijf, goede huisvesting en we regelen jouw transfer bij aankomst. Ook belangrijk: we helpen je met alle verplichte en noodzakelijke documenten voor jouw stage!

© 2020 Mallorcaworks