Over Mallorca

 

BALEARENEILAND MALLORCA

Stranden, bergen, steden en bedrijven.

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, een eilandengroep in de Middellandse zee. Mallorca is een ontzettend mooi eiland waar veel te beleven valt. Daarnaast is het ook een populair vakantieoord.

Het hoogseizoen op Mallorca loopt van april tot en met oktober.

Op Mallorca wordt er Spaans en Catalaans gesproken daarnaast spreken de eilandbewoners ook nog een dialect: het Mallorquín.

Palma de Mallorca is de hoofdstad van het eiland. Palma heeft veel smalle steegjes, mooie kerken en een prachtige ligging aan de zee, dit heeft veel weg van Barcelona.

ACTIVITEITEN OP MALLORCA

stranden

Dat Mallorca strand paradijs bij uitstek is zal voor niemand een geheim zijn. Zo’n 200 stranden heeft dit eiland zonaanbidders te bieden.

bergen

Met de bergketen langs de westkust heeft mallorca veel te bieden voor wandel-, fiets- of motorliefhebbers.

nachtleven

Het nachtleven van Mallorca speelt zich vooral af aan de zuidkust, waar steden als Palma de Mallorca en El Arenal liggen.

stadsleven

Mallorca heeft veel plaatsen met veel restaurants, bars en de meest voorkomende merken om een dagje te winkelen.

Duik in de Middellandse Zee

Er is ook veel te beleven in het prachtige turquoise mediterrane water, je kunt er bijvoorbeeld snorkelen, jetskiën, waterskiën of met een bootje varen. Bekijk de video en ontdek de schoonheid van het mediterrane water.

BEKIJK DE VIDEO NU 

Mallorcaworks

Wij begeleiden stagiairs van A tot Z: we zoeken een passend stagebedrijf, goede huisvesting en we regelen jouw transfer bij aankomst. Ook belangrijk: we helpen je met alle verplichte en noodzakelijke documenten voor jouw stage!

© 2020 Mallorcaworks