Site Notice

Informatie volgens § 5 Duitse Telemediawet (TMG)

MallorcaWorks S.L.
Carrer Es Velar 10
07650 Santanyi

Gepresenteerd door:
Albertina Meuwissen

Contact

Telefoon: +34 64605390
E-mail: info@mallorcaworks.com

VAT-ID

Belastingidentificatienummer voor de verkoop volgens artikel 27a van de Wet op de omzetbelasting:
B57713042

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens Sectie 55, paragraaf 2 RStV

Albertina Meuwissen
Carrer Es Velar 10
07650 Santanyi
Spanien

EU-geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (ODR): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Ons e-mail adres is hierboven te vinden in de site notice.

Discussieprocedure voor een consumentenarbitragecommissie

Wij zijn niet bereid of verplicht deel te nemen aan een geschillenprocedure voor een consumentenarbitragecommissie.

Betrouwbaarheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij aansprakelijk voor de eigen inhoud van deze websites volgens § 7, lid 1 van de Duitse Telemediawet (TMG). Volgens § 8 tot 10 van de Duitse Telemediawet (TMG) zijn dienstverleners echter niet verplicht om ingediende of opgeslagen informatie permanent te controleren of te zoeken naar bewijzen die duiden op illegale activiteiten.

Wettelijke verplichtingen om informatie te verwijderen of het gebruik van informatie te blokkeren blijven onbetwistbaar. In dit geval is aansprakelijkheid alleen mogelijk op het moment dat men op de hoogte is van een specifieke wetsovertreding. Illegale inhoud zal onmiddellijk worden verwijderd op het moment dat wij kennis nemen van deze informatie.

Vrijheid voor links

Onze aanbieding bevat links naar externe websites van derden. Wij hebben geen invloed op de inhoud van deze websites, daarom kunnen wij niet instaan voor deze inhoud. Aanbieders of beheerders van gelinkte websites zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen inhoud.

De gelinkte websites werden ten tijde van het plaatsen van de link gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud werd ten tijde van het plaatsen van de link niet herkend. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte websites kan niet worden opgelegd zonder dat er redelijke aanwijzingen zijn dat er sprake is van een wetsovertreding. Illegale links worden onmiddellijk verwijderd op het moment dat we er kennis van nemen.

Copyright

Door de providers op deze websites gepubliceerde inhoud en compilaties zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor de reproductie, bewerking, verspreiding en het gebruik van elke vorm van gebruik buiten het toepassingsgebied van het auteursrecht is een schriftelijke toestemming van de auteur of de maker nodig. Downloads en kopieën van deze websites zijn alleen toegestaan voor privé-gebruik.
Het commerciële gebruik van onze inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden.

Het auteursrecht van derden wordt gerespecteerd zolang de inhoud van deze websites niet afkomstig is van de aanbieder. Bijdragen van derden op deze site worden als zodanig aangegeven. Indien u echter inbreuken op het auteursrecht opmerkt, verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Dergelijke inhoud zal onmiddellijk worden verwijderd.